...ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν!

Κέλλυ Φαναριώτη

Ήμουν ακόμη μαθήτρια όταν αποφάσισα πως στο μέλλον θα’θελα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία. Μη γνωρίζοντας λοιπόν τους άγραφους κανόνες της «πιάτσας», η πρώτη μου επιλογή στο μηχανογραφικό ήταν το τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου πανεπιστημίου, στο οποίο κατάφερα να μπω και να αποφοιτήσω έπειτα από τεσσεράμισι χρόνια.

Καθ’όλη τη διάρκεια των σπουδών μου, εργαζόμουν σε περιοδικά, ιστοσελίδες και freepress κάνοντας παράλληλα ένα σύντομο πέρασμα από την τηλεόραση και πιο συγκεκριμένα από την παραγωγή ειδήσεων.

Ο γραπτός λόγος τελικά με κέρδισε και για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα που τώρα διαβάζετε. Όπως θα δείτε και στην αρχική σελίδα, περιέχει ένα τμήμα από τη δημοσιευμένη στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο δουλειά μου, συνεντεύξεις και ρεπορτάζ τα οποία «κυνήγησα» και θέλησα να σας παρουσιάσω. Στο εξής λοιπόν θα τα λέμε κι από εδώ, όπου θα διαβάζετε ιστορίες που αξίζει να διαδοθούν και που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο έχουν κάτι να πουν στην πολύπαθη ελληνική κοινωνία.

Μεταξύ άλλων, συνεργάζομαι και με τον ξένο Τύπο σε μια προσπάθεια να μεταφέρω τη σκληρή πραγματικότητα της χώρας μας σε ανθρώπους που ζουν εκτός Ελλάδας και δεν τη γνωρίζουν. Εάν λοιπόν ξέρετε ανάλογες περιπτώσεις ανθρώπων που κατάφεραν να κάνουν τη διαφορά ή που για οποιονδήποτε λόγο αξίζει να διαβαστούν, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα από τη σχετική φόρμα που θα βρείτε στην αρχική σελίδα.

Καλή ανάγνωση.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy